Κονστάνς Ντιαμοντίνι Μιμίδη – Constance Diamantoni Mimidis (1932 – 2018)

  0

  H Κονστάνς Ντιαμοντίνι Μιμίδη (Constance Diamantoni Mimidis) την Παρασκευή 13η Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στον οίκο ευγηρίας Pleasant View Retirement Community στο Λάνκαστερ Πενσιλβάνιας έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά και εγγόνια.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Charles F. Snyder Jr. Funeral Home & Crematory» στη διεύθυνση, 3110 Lititz Pike, Lititz, PA 17543.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης, 18 Ιουλίου 2018 στις 10.30 π.μ. στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση 64 Hershey Ave, Lancaster, PA 17603.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός τα στο Κοιμητήριο «Conestoga Memorial Park».

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της George T. και Noy Mimidis, Paul T. και Cassandra Mimidis, τα εγγόνια Melissa, Tommy, Courtney, Marcus, Jennifer και Gregory, τα δισέγγονα Rylie, Mason, Oliver, και Baby H, καθώς επίσης τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε προ 86 ετών στο Clarksburg της Δυτικής Βιρτζίνια και ήταν κόρη των αειμνήστων Menelaous Diamantoni και Elene (Argires) Diamantoni. Σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στο Λάνκαστερ της Πενσιλβάνιας, όπου κατοικούσαν οι αδελφές τους Lucille και Gertie.

  Εκεί γνώρισε τον εκλεκτό της καρδιάς της τον αείμνηστο Thomas Mimidis με τον οποίο χόρεψε τον χορό του Ησαϊα και έζησαν αγαπημένα για 63 χρόνια και μόνο ο χάρος τους χώρισε το 2012.

  Η εκλιπούσα είχε διατελέσει πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Λάνκαστερ και ήταν μέλος των Θυγατέρων της Πηνελόπης,

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο ναό του Ευαγγελισμού Annunciation Greek Orthodox Church, 64 Hershey Ave, Lancaster, PA 17603 είτε στο Hospice and Community Care, 685 Good Dr, Lancaster, PA 17604.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.