Δημήτριος Ι. Ξυφτέρης – Dimitrios Ioannis Xifteris (1941 – 2018)

  0

  Ο Δημήτριος Ι. Ξυφτέρης (Dimitrios Ioannis Xifteris) την Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή στο Σικάγο έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

  Η σορός του το πρωί της Τετάρτης, 18ης Μαρτίου 2018, από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 893 Church Rd, Elmhurst, IL 60126. Αμέσως μετά θα ψαλεί στον ίδιο ναό η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα «Arlington Cemetery» στη διεύθυνση 401 E Lake St, Elmhurst, IL 60126.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την επί 45 ετών σύζυγό του Βούλα Ξυφτέρη, το γένος Ζέρβα, τα παιδιά Jonathan και Sharon Eaves, Elaine και Arry Marinakos, Sophia και Grigorios Hatzigrigoriou, τα εγγόνια Panayioti, Dimitri και Nevi Marinakos, Mia και Vivien Archos,  Vasili Hatzigrigoriou, την αδελφή Katerina Konstantopoulou, του κουνιάδους Kathy και John Katsibrinakis, τα ανίψια Dina και Sophia Katsibrinakis, Eleni και Yianni Konstantopoulou.

  Ο εκλιπών ήταν διακεκριμένος ξυλουργός και πολλά σπίτια ομογενών και εστιατόρια της μητροπολιτικής περιοχής του Σικάγου φέρουν την υπογραφή του.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του για την ενίσχυση των αντικαρκινικών ερευνών.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών NICHOLAS M. PISHOS FUNERAL DIRECTOR, LTD.

  .

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.