Γεώργιος Μπαξεβάνιος – George Baxavaneos (1934 – 2018)

  0
  Κερί.

  Ο πρώην διοικητής του Συνδέσμου Eleftheria «VFW Post 6633» Γεώργιος Μπαξεβάνιος (George Baxavaneos) τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Πέμπτης, 13ης Σεπτεμβρίου 2018 από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση 7921 Old York Rd, Elkins Park, PΑ, 19027.

  Αμέσως μετά στον ίδιο ναό θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο «Lawnview Cemetery».

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Patricia, τα παιδιά του William, Linda, George Jr. και Cheryl, τα εγγόνια Katherine, Courtney και George III, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών ήταν ενάρετος, ευπατρίδης και παλαίμαχος του Πολέμου στην Κορέα. Για πολλά χρόνια διατέλεσε διοικητής του Συνδέσμου Βετεράνων της Φιλαδέλφειας «Eleftheria VFW Post 6633 με έδρα το Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Ταμείο Υποτροφιών του Συνδέσμου αποστέλλοντας τις επιταγές στο: Eleftheria VFW Post 6633 Scholarship Fund. P.O. Box 1045 Havertown, PΑ. 19083.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο ομογενειακό Γραφείο Τελετών Vraim Funeral Home, Inc. στη διεύθυνση 66 S. State Rd. Upper Darby, PA, 19082.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.