Μάνος Γαλάνης – Emmanuel Galanis (1936 – 2018)

  0

  Ο ραδιοπαραγωγός Μάνος (Εμμανουήλ) Γαλάνης (Emmanuel Galanis) την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 έχασε την τελευταία μάχη της ζωής του έχοντας στο πλευρό την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, από τις 2.00 – 5.00 μ.μ. και 7.00-9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, ΝΥ 11105.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής 14ης Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στη διεύθυνση 22-30 33rd Street, Astoria, N.Y. 11105.

  O θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Χριστίνα Γαλάνη, την κόρη του Χριστίνα Γαλάνη, τα αδέλφια Αγγελική και Πέτρο Πασσαγιάννη, Σταύρο και Χρυσούλα Γαλάνη, Ευάγγελο και Δήμητρα Γαλάνη, τα ανίψια Εφη Πασαγιάννη και Ιωάννη Πασαγιάννης, Ευτυχούλα Γαλάνη και Charles Sedacca, Φωτεινή Γαλάνη και Μιχάλη Γαλάνη, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1936 στη Σάμο και ήταν ιδρυτής, ιδιοκτήτης και ραδιοπαραγωγός του Ελληνικού Ραδιοφώνου (Greek Broadcasting Network of New York – Hellenic Radio WGBB 1240 AM).

  Τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της ασθένειας του Μάνου το πρόγραμμα το συνέχισε η σύζυγός του Χριστίνα, διότι πίστευε ότι η κατάσταση του Μάνου θα βελτιωνόταν και θα συνέχιζε το αγαπημένο του πρόγραμμα.

  Τον Φεβρουάριο του 2017, όταν όμως συνειδητοποίησε ότι εξανεμίζονταν οι ελπίδες αποφάσισε να κλείσει το πρόγραμμα και να αφοσιωθεί στον αγαπημένο σύζυγό της.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.