Ελισάβετ Κιόρπη-Γίβα – Elizabeth “Elly” Kiorpes-Gevas

  0

  Η Ελισάβετ Κιόρπη – Γίβα (Elizabeth “Elly” Kiorpes-Gevas) την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης, 12 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Community Home For Funeral by Sinatra, στη διεύθυνση 601 Yonkers Avenue Yonkers, N.Y.10704.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 13ης Σεπτεμβρίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στη διεύθυνση 15 Leroy Ave., Yonkers, NY 10705.

  Αμέσως μετά οι συγγενείς και οι φίλοι θα μεταβούν στο Κοιμητήριο Mt. Hope Cemetery προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ενταφιασμό της.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Γιώργο, τα παιδιά Annette και Jack Bolinsky, Tom Gevas, τα εγγόνια Elizabeth και Jacquelyn Bolinsky, τα αδέλφια Stephen Kiorpes και George Kiorpes, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Yonkers, New York και ήταν απόφοιτη του NYU Bellevue School of Nursing και τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως νοσοκόμα στο Yonkers General Hospital και μετέπειτα ως δασκάλα στο Yonkers Boces School System.

  Ήταν μέλος της κοινότητας και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Προφήτη Ηλία στο Γιόνκερς της Νέας Υόρκης.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στην κοινότητα του Προφήτη Ηλία Prophet Elias Church of Yonkers, 15 Leroy Ave., Yonkers, NY, 10705, είτε στο St. Jude Children’s Research Hospital Memphis, TN είτε και στο A Living Tribute, 30 Old Kings Highway South, 1st Floor, Darien, CT 06820.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.