Φωτεινή Βιέννα – Fotini Viennas (1933 – 2018)

  Η Φωτεινή Βιέννα (Fotini Viennas) το Σάββατο, 26 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός το απόγευμα της Τετάρτης, 30 Μαϊου 2018, από τις 6.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στην διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, ΝΥ 11105.

  Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 31ης Μαϊου και ώρα 11:00 π.μ στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην διεύθυνση 30-11 30th Drive, Astoria, NY 11102.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στην διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, N. Y. 11370

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Γεωργία και Ευάγγελο Ζώη, Δρ. Στέλιο Βιέννα και Πέννυ Βιέννα, τα εγγόνια Σταύρο Ζώη, Βασιλική και Δημήτριο Καπελέρη, Πατρίσια-Φωτεινή Βιέννα την διεσεγγονή Μυρτώ Καπελέρη, τον αδελφό Δημήτριο Ντούλια, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλάκα και μιλούσε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την ιστορία, τον πολιτισμό της και δεν έκρυβε τη νοσταλγία της για την συνοικία και την πόλη που γεννήθηκε.

  Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το πέρασε στην Νέα Υόρκη. Επένδυσε στην παιδεία των παιδιών της και χάρισε στην ομογένεια έναν ιατρό, τον ρευματολόγο, Δρ. Στέλιο Βιέννα και μία αστυνομικό.

  ​Πρόκειται για την Πέννυ Βιέννα, η οποία είχε διατελέσει πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κορώνα.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.