Ελένη Α. Κωνσταντινίδη – Eleni A. Konstandinides (1928 – 2018)

  Η Ελένη Α. Κωνσταντινίδη την Κυριακή, 27 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης 30ης  Μαϊου από τις 6.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στη διεύθυνση 4900 Moore Town Rd, Williamsburg, VA 23188. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το απόγευμα της Πέμπτης, 31ης Μαϊου 2018, στις 2.00 μ.μ. στον εν λόγω ναό.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στην κοινότητά της αποστέλλοντας τις επιταγές στη διεύθυνση «St Demetrios Greek Orthodox Church», 4900 Mooretown Road, Williamsburg, VA 23188.

  Ο θάνατός της καταλυπεί την κόρη της Angie Howe, τα εγγόνια Elaina και Anna Howe, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ, στην Αυστραλία και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στις 22 Απριλίου 1928 στην Έδεσσα. Οι γονείς της Αντώνης και Λεμονιά Συργιάννη (Anthony and Lemonia Sirgiannis) την γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Το 1966 ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική. Ηταν εξαιρετική μοδίστρα και είχε εργαστεί στην «Belk’s and St. John’s Boutique» στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

  Ηταν νυμφευμένη με τον Αναστάσιο Κωνσταντινίδη που απεβίωσε το 1987. Η αείμνηστη γαλούχησε την κόρη και τα εγγόνια της με την αγάπη για την ομογένεια και την Ελλάδα.  

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας της έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Bucktrout of Williamsburg Funeral Home

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.