Δέσποινα Βλάχου – Despina Debbie Vlahos (1942 – 2018)

  Κερί.

  Η Δέσποινα Βλάχου (Despina (Debbie) Vlahos) την Κυριακή 27 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 75 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαϊου 2018 από τις 4-9 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Smith-Corcoran Funeral Home» στην διεύθυνση 1104 Waukegan Rd., Glenview,  IL 60025, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης 31ης Μαϊου 2018, στις 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην διεύθυνση 2350 E. Dempster St. Des Plaines, IL.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Ridgewood Memorial Park, στην διεύθυνση 9900 N Milwaukee Ave, Des Plaines, IL

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Τζον Βλάχο, τα παιδιά Steve και Jane Vlahos, Eugenia και Karl Veracco, Jim και Laura Vlahos, Pauline και Daniel Grant, George και Jennifer Vlahos, τα εγγόνια Joseph, John, Eli, Nicoletta, Despina, Anna, John, Despoina, και Evyenia, τα αδέλφια Δημήτριο και Ελένη Μπαζιάνου, Γεώργιο και Λουκρητία Μπαζιάνου και Ρίτσα Μπαζιάνου, την κουνιάδα, Αντουανέτα και Αντώνη Γκαρμπή τους αναδεξιμιούς, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στην Περδικόβρυση της Επαρχίας Κυνουρίας. Οι γονείς της Ιωάννης και Παναγιώτα Μπαζιάνου έφεραν στον κόσμο πέντε παιδιά, την εκλιπούσα, το Δημήτριο, τον Γεώργιο, την Ρίτσα και την αείμνηστη Ελευθερία.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.