ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019 προεξήρχε του Αρχιερατικού Εσπερινού για την εορτή της Ινδίκτου και την αρχή του νέου Εκκλησιαστικού Ετους που έλαβε χώρα στην Πατριαρχική Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί της Κωνσταντινούπολης.

Στο τέλος της ακολουθίας ο Πατριάρχης χειροθέτησε νέο Αρχοντα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας τον καθηγητή Φιλοσοφίας και θεολόγο Χρήστο Γιανναρά.

Αμέσως μετά ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γεωργίου Τσόγκα.

Στιγμιότυπο από τη συναυλία. Φωτογραφίες: GANP / Δημήτρης Πανάγος.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τη δημοτική ορχήστρα της Αμφιλοχίας. Φωτογραφίες: GANP / Δημήτρης Πανάγος.
Στιγμιότυπο από τον αρχιερατικό εσπερινό στην Πατριαρχική Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί. Φωτογραφίες: GANP / Δημήτρης Πανάγος.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ανώ χειροθετεί Άρχοντα τον καθηγητή και Θεολόγο Χρήστο Γιανναρά. Φωτογραφίες: GANP / Δημήτρης Πανάγος.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος. Φωτογραφίες: GANP / Δημήτρης Πανάγος.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος κατά τον Εσπερινό για την εορτή της Ινδίκτου, την αρχή του νέου Εκκλησιαστικού Ετους, το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019. Φωτογραφίες: GANP / Δημήτρης Πανάγος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.