Ευαγγελία Μιχαηλίδη – Evangelia Mihailidis (1937 – 2018)

  0

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ευαγγελία Μιχαηλίδου το γένος Παπαδοπούλου (Evangelia Mihailidis) απεβίωσε την Δευτέρα 23ης  Απριλίου 2018 έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά και τα εγγόνια της.

  Η σορός την Πέμπτη 26η Απριλίου, από τις 6.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Albrecht, Bruno & O’Shea Funeral Homes στην διεύθυνση 62 Carleton Avenue, East Islip, NY 11730.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλλεί το πρωί της Παρασκευής, 27η Απριλίου στον Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Νικολάου, 200 Great East Neck Rd., στο Ουέστ Μπάμπιλον του Λονγκ Αϊλαντ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο  Oakwood Cemetery στην διεύθυνση, 3 Moffitt Blvd, Bay Shore, New York, United States.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Σοφία και Γιώργο, Λάζαρο και Μαρίνα Μιχαηλίδη, καθώς και την Αναστασία, τα εγγόνια Αλέξη, Φίλιππο, Γιάννη, Ευαγγελία και Ερμιόνη, τα αδέλφια Παρθένα, Σοφία και Γιώργο, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί προ 81 ετών στον Μυλοπόταμο Δράμας. Η αείμνηστοι γονείς της Ιορδάνης και Ανάστα Παπαδοπούλου έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά την Ευαγγελία, την Παρθένα, την Σοφία και τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Η εκλιπούσα ήρθε στην Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και δεν ήταν απλά και μόνο στοργική μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία, αλλά και δραστήριο μέλος και στέλεχος του Συλλόγου Δραμινών «Αγία Βαρβάρα».

  Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Νεοφυτίδης, ο οποίος διαμένει στο Τέξας, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατό του επικοινώνησε με τις Αναμνήσεις και τόνισε ότι «ο θάνατός της έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους κόλπους των Δραμινών της Νέας Υόρκης».

  Παράλληλα έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

  Η εκλιπούσα και η οικογένειά της προσέφεραν τον οβολό τους για τις κοινότητες, τις Φιλοπτώχους και τα ευαγή ιδρύματα της ομογένειας.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.