Αληθινή Γλάρου – Athina Glaros (1922 – 2018)

  0
  H αείμνηστη Αθηνά Γλάρου.

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 και τρεις εβδομάδες μετά τα 96α γενέθλιά της απεβίωσε στο Γιουνγκστάουν του Οχάιο η Αληθινή Γλάρου.​

  Η σορός της απόγευμα της Πέμπτης, 26 Απριλίου από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Vaschak-Kirila Funeral Home» στην διεύθυνση 3100 Canfield Rd, Youngstown, Ohio 44511, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την επόμενη (27 Απριλίου στις 9.00 π.μ.) στο εν λόγω Γραφείο Τελετών.

  Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Belmont Cemetery», 3346 Belmont Ave, Youngstown, Ohio 44505.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τις κόρες της Σοφία και Τομ Ντέιβις (Sophie  (Tom) Davis) και Κάριν (“Kurana/Angelica”(Kent Bowden) Glaros, τα εγγόνια Alicia (Sauslberry) Williams, Michael (Chelsea) Kacheleries, Christopher (Leanna) Glaros, Tom Davis και Chris (Lori) Davis, τα δισέγγονα Andrea Glaros, Dwaune Riggins, Kiley and Tavia Williams, (τρίδημα) Liam, Keaten, Lilli, και Kamilla Kacheleries, Kessi, Kylie, Jordan Davis, Grace and Reed Davis, την τρισεγγονή Norah, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1922 στο Steubenville του Οχάιο. Οι αείμνηστοι γονείς της Αντώνιος Ζήσης και Ειρήνη το γένος Μαυρίκη έφεραν στον κόσμο άλλα δύο παιδιά, τον αείμνηστο Πιτ Ζήση (Pete Zizes) και την αείμνηστη Λαμπρινή (Lamprine “Esther” Scavdis).

  Η αείμνηστη ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Γλάρο τον πρεσβύτερο (Michael Glaros Sr.) με τον οποίο έζησαν μαζί για 48 χρόνια και μόνο ο χάρος κατάφερε να τους χωρίσει.

  Έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά, την Σοφία και την Κάρεν και τους αειμνήστους Μιχάλη Γλάρο και τον Αντώνιο  Γλάρο που απεβίωσε σε παιδική ηλικία.

  Η Αληθινή αποφοίτησε το 1940 από το Λύκειο «Steubenville High School» και μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Γλάρο μετακόμισαν στο Γιουνγκστάουν του Οχάιο.

  Ηταν μέλος της Χορωδίας και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Αγίου Ιωάννη, καθώς επίσης άλλων εκκλησιών της περιοχής (First Greater New Zion MBC, Burden Bears at Trinity Fellowship Church, R.S.V.P. at Harvard Community Center), Red Hat Ladies, Al-Anon, Blue Bird Den Mother and was diverse in arts and crafts. 

  Αρχικά εργάστηκε ως μάγειρας στα δημόσια σχολεία του Γιουνγκστάουν και αργότερα στα εστιατόρια «Lincoln Park Tavern» και «Ye Old Tavern».

  Την δεκαετία του ‘70 μαζί με τον σύζυγό της απέκτησαν το εστιατόριο «The Three Point Café», βόρεια του Γιούνγκστάουν.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.