Ευάγγελος Φούφας – Evaggelos Foufas (1941 – 2018)

  0

  Ο Ευάγγελος Φούφας (Evaggelos Foufas) το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή στο «Compassionate Care Hospice at RWJ» στο Hamilton της Νέας Ιερσέης όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

  Η σορός του το πρωί της Κυριακής,. 2 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10.00 – 12.00 θα εκτεθεί στο Ancient Order of Hibernians, (AOH), στη διεύθυνση 2419 Kuser Road, Hamilton, NJ 08690. Τη  νεκρώσιμη ακολουθία θα ψάλει στις 11.30 π.μ. η πάστορας Merlene Taylor.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Debra Foufas, τα παιδιά George και Beth Foufas, Stella kai Sam, τη μητέρα των παιδιών του Joyce, την αδελφή του στην Ελλάδα Paula, τις εγγονές Ashley, Wendi και τον πατέρα τους Nelson, τον εγγονό Neji, τα θετά παιδιά Maureen και David, Michael και Lauren, τα θετά εγγόνια Isabella, David, Henry και Eli και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος γεννήθηκε στο Πέραμα στις 16 Ιανουαρίου 1941. Εντάχτηκε στο εμπορικό ναυτικό και ταξίδεψε σε διάφορες χώρες του κόσμου. Το 1966 ήρθε στην Αμερική και εγκαταστάθηκε στην πολίχνη Χάμιλτον της Νέας Ιερσέης.

  Εργάστηκε σκληρά και με την πάροδο του χρόνου απέκτησε τη δική του οικοδομική επιχείρηση.

  Ο αείμνηστος αγαπούσε την οικογένεια του και επισκεπτόταν συχνά τη γενέτειρά του.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο AOH, Ancient Order of Hibernians, 2419 Kuser Road, Hamilton, NJ 0869. AOH.com.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Chiacchio Southview Funeral Home», στη διεύθυνση 990 South Broad Street, Trenton, NJ 08611.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.