Έκκληση Ναυτικού Ομίλου και Συλλόγου «Μαζί σου» για τη σωτηρία του μικρού Νικόλα

0
Η επείγουσα έκκληση των δύο φορέων για το μικρό Νικόλαο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου  «Οι Αρογναύτες» και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια «Μαζί σου» μέσω μιας κοινής Επείγουσας Ανακοίνωσης καλούν τους Καστοριανούς και κατ’ επέκταση τον απανταχού ελληνισμό να προσφέρουν τον οβολό τους για την περαιτέρω νοσηλεία του μικρού Νικολάου, που δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Μαρία Ζάχου μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στο FaceBook των «Αναμνήσεων» ζήτησε τη βοήθειά μας για την κινητοποίηση της ομογένειας.  

«Είμαι μέλος της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς. Ζητάμε τη βοήθεια όλων σας στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο δεκάχρονος Νικόλας γιος του προπονητή μας. Αν μπορείτε κοινοποιήστε στην ιστοσελίδα σας. Σας ευχαριστούμε εκ  των προτέρων», ανέφερε στο μήνυμά της η κ. Ζάχου.

Ο μικρός Νικόλας, όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει εκ νέου πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του καθώς η νόσος έχει υποτροπιάσει και χρειάζεται άμεση νοσηλεία και πιθανόν νέα χειρουργική επέμβαση. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο ογκολογικό τμήμα της κλινικής «Μητέρα» στην Αθήνα. Η θεραπεία του από τους Έλληνες θεράποντες ιατρούς είναι σε συνεργασία με ιατρικό κέντρο του εξωτερικού.

Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση ακόμα μια φορά για να συνδράμετε, ώστε να μπορέσει ο μικρός Νικόλας να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του. Η ζωή του μικρού Νικόλα βρίσκεται στα χέρια όλων μας.

Η οικογένεια του Νικόλα ευχαριστεί θερμά για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση και δεν αποδέχεται χρήματα προσωπικά και ούτε σε λογαριασμό της. Όλες οι δαπάνες νοσηλείας, θεραπείας και διαμονής του μικρού Νικόλα και της οικογένειάς του καλύπτονται με νόμιμα παραστατικά μέσω του λογαριασμού του Συλλόγου «Μαζί Σου» στην τράπεζα Eurobank.  

Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να συνδράμει με το υστέρημά του για να μπορέσει ο μικρός Νικόλας να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του να καταθέσει τα χρήματά του στον τραπεζικό λογαριασμό: Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» Τράπεζα  EUROBANK: 0026/0197/86/0200422045

Αιτιολογία κατάθεσης : «Για τον Νικόλα»

Η διαχείριση των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα γίνει από τον Σύλλογο «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.