Ραντεβού στο Σταθάκειο είτε στο “Ritz Five” για την συκλονιστική ταινία για τη Γενοκτονία

0
Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα της ταινίας της Βασιλικής Τσανακτσίδου.

Του Δημήτρη Μολοχίδη

Συγκλονιστική η μικρού μήκους ταινία “Genocide a True Story”της Βασιλικής Τσανακτσίδου, η οποία αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους της, αλλά και σε όλα τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας. 

Κατασυγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους στην πρεμιέρα στο Μουσείο Stepping Stones του Νόργουολκ, οι οποίοι στο τέλος της εκδήλωσης καταχειροκρότησαν όρθιοι όλους τους συντελεστές. 

Εξαίρετη η συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τρύφωνα Ζήση και το καλλιτεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Θεοδωρίδη, ενώ τα θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στο τοπικό σύλλογο «Πόντος» του Νόργουολκ που στέκονται αρωγοί σε άλλη μια σοβαρή προσπάθεια για την προώθηση και αναγνώριση της Γενοκτονίας και ταυτόχρονα ενημέρωση για την αποφυγή άλλων παρόμοιων ενεργειών σε όλη την υφήλιο. 

Προτρέπω όλους τους ομογενείς να την δουν στις επόμενες παρουσιάσεις της σε πολλές πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Το βράδυ της Τετάρτης, 3 Απριλίου 2019, και ώρα 7.00 μ.μ. η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο της βραδιάς ελληνικού κινηματογράφου με την επωνυμία “Greek Film Night at the Ritz” στην καρδιά της Φιλαδέλφειας.

Το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. η ταινία θα προβληθεί στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση.

Ραντεβού λοιπόν στο Ritz και στο Σταθάκειο για να βιώσουμε και εμείς τις ίδιες συγκλονιστικές στιγμές που βίωσαν το βράδυ της Παρασκευής οι ομογενείς του Κονέκτικατ.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.