Ειρήνη Κουτούκα – Irene Koutoukas (1922 – 2018)

  0
  H αείμνηστη Ειρήνη Κουτούκα

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ειρήνη Κουτούκα την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στο Autumn Hills Care Center στην πόλη Νάιλς του Οχάιο.

  Οι οικείοι, οι συγγενείς και φίλοι την Πέμπτη 26 Απριλίου από τις 5.00 – 7.00 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο Γραφείο Τελετών «Τhe Peter Rossi & Son Memorial Chapel», στην διεύθυνση 1884 North Road NE, Warren Ohio προκειμένου να προσκυνήσουν την σορό και να παρακολουθήσουν το τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της.

  Το πρωί της Παρασκευής, 26 Απριλίου (11.00 π.μ.) θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Γουόρεν προκειμένου να παρακολουθήσουν την νεκρώσιμη Ακολουθία που θα τελέσει ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Κωνσταντίνος Βαλαντάσης.  Αμέσως μετά θα παραστούν στον ενταφιασμό της στο Oakwood Cemetery του Γουόρεν Οχάιο.   

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον γαμπρό της Πίτερ Κινικλή, τα εγγόνια Ειρήνη και Αγγελο Κόντο, Σιαν (Κάθυ) Κινικλή, τα δισέγγονα Αρη Κόντο και Πίτερ Σιαν (Sean) Κινικλή, καθώς επίσης τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ, στην Κάλυμνο και στην Ρόδο.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε  στις 12 Οκτωβρίου 1922 στην Κάλυμνο, όπου και μεγάλωσε. Οι αείμνηστοι γονείς της Ανδρέας και Ελένη Νίνη έφεραν στον κόσμο και τρία άλλα παιδιά. Πρόκειται για τους αειμνήστους Μαρία, Ευάγγελο και Τζον Νίνη.

  Η αείμνηστη ήρθε στο Γουόρεν του Οχάιο το 1948 και λίγους μήνες πριν την ενσωμάτωση της Καλύμνου και των υπολοίπων νησιών της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

  Ηταν νυμφευμένη με τον Φώτιο (Frank) Κουτούκα με τον οποίο έφεραν στον κόσμο μια κόρη, την αείμνηστη Αθηνά. 

  Η εκλιπούσα εργάστηκε για 32 ολόκληρα χρόνια στο  νοσοκομείο «Trumbull Memorial Hospital», ως ράφτρα από όπου συνταξιοδοτήθηκε το 1987.

  Δύο χρόνια μετά την συνταξιοδότησή της απεβίωσε ο σύζυγός της και η εκλιπούσα αφιέρωσε όλο της το είναι στην οικογένειά της, καθώς επίσης και στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Γουόρεν Οχάιο, στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα, στον Παρροδιακό Σύλλογο του Οχάιο (Pan Rhodian Society) και στον οργανισμό Greek American Political Action (G.A.P.A.).

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στο ναό  St. Demetrios Greek Orthodox Church, 429 High St., Warren, OH 44481, είτε στην Φιλόπτωχο (The Philoptochos Society of the Church) στην ίδια διεύθυνση.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Γραφείου Τελετών www.peterrossieandsonfh.com για να δουν την νεκρολογία, να υπογράψουν το βιβλίο των επισκεπτών και να εκφράσουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.  

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.