Αθηνά Πούλου – Athene Patrice Poulos (1926 – 2019)

  0

  Η Αθηνά Πούλου το γένος Βεζάνη (Athene Patrice Poulos), την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 άφησε την τελευταία της πνοή στο Tucson της Arizona σε ηλικία 92 ετών.

  Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Ιανουαρίου 2019 από τις 4.00 – 7.00 θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών «Angel Valley Funeral Home» στη διεύθυνση, 2545 N. Tucson Blvd., Tucson, Arizona 85733.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης 22 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στον ιερό ναό της Αναστάσεως (Holy Resurrection Antiochian Orthodox Church, 5910 E. Fifth Street).

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Holy Hope Cemetery Mausoleum, όπου αναπαύεται και ο αείμνηστος σύζυγός της.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της αείμνηστης αδελφής της Μελπομένης και συγκεκριμένα τους Peter, Jonathan και Theodore, τα ανίψια από την πλευρά του συζύγου της George Petti και Nicolette Petti, τα μικρανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 18 Μαϊου 1926 στο Σικάγο. Οι αείμνηστοι γονείς της Δημήτριος Βεζάνης και Σταμάτη το γένος Εξάρχου είχαν γεννηθεί στην Ήπειρο. Η Αθηνά αποφοίτησε από το Λύκειο Morton East High School, όπου γνώρισε στον εκλεκτό της καρδιάς της James G. Poulos και το 1848 χόρεψαν το Χορό του Ησαϊα. Το ζεύγος τήρησε όσο ελάχιστοι τον όρκο της αιώνιας αγάπης και μόνο ο Χάρος τους χώρισε το 2004. Αμφότεροι ήταν ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου.

  Η Αθηνά ήταν ιδρύτρια της εταιρείας Mars Hall Records την οποία διατήρησε για 38 ολόκληρα χρόνια και ασχολήθηκε με τη δισκογραφία πολλών αστέρων μεταξύ των οποίων οι Johnny Cash, Ricky Nelson, Linda Ronstadt και όχι μόνο.

  Το 1976 πήρε την άδεια πιλότου και ήταν μέλος της Aircraft Owners and Pilots Association.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.