Αντώνης Βέλλιος – Anthony ‘Tony’ Vellios (1924 – 2019)

  0

  Ο παλαίμαχος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Αντώνης Βέλλιος (Anthony “Tony” Vellios) δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 άφησε την τελευταία του πνοή στον Οίκο Ευγηρίας «Winds At Mattern Orchard» στην κομητεία Blair της Πενσιλβάνιας.

  Η σορός του το πρωί την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, από τις 10.00 – 11.00 θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Λουκά στη διεύθυνση, 35 North Malin Road, Broomall, PΑ. 19008.

  Αμέσως μετά στον εν λόγω ναό θα ψαλεί και η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ακολούθως θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του με τιμές ήρωα στο Κοιμητήριο «Fernwood Cemetery» στη διεύθυνση 6501 Baltimore Ave, Lansdowne, PA, 19050.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του George, Charles και Barbara, Vicki και Tim, τα εγγόνια Marcela και Mark, Rachel και Dave, Teresa και Rudy, Colin και Daniel, τα επτά δισέγγονα, την αδελφή Olga Onorato, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος είχε γεννηθεί στις 16 Ιουνίου 1924 στη Νέα Υόρκη και ήταν γιος των αειμνήστων Γεωργία και Βικτωρία Βέλλιου. Ήταν νυμφευμένος με την αείμνηστη Μαρία Κολέτα.

  Την  περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπηρέτησε στην Okinawa της Ιαπωνίας και συμμετείχε στην κατάληψη της Κίνας.

  Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του εργάστηκε ως αρχιμάγειρας σε μια εταιρεία παροχής τροφίμων.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Salvation Army Web: http://give.salvationarmyusa.org

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.