Αντώνης Κ. Φράγκος – Anthony C Frangos (1928 – 2019)

  0

  O Αντώνης Κ. Φράγκος (Anthony C. Frangos) ανήμερα της Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή στο Spring Hill της Φλόριδας σε ηλικία 90 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το μεσημέρι του Σαββάτου, 5 Ιανουαρίου 2019 από τις 1.00 – 2.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 9426 Little Road, New Port Richey, FL 34654 και αμέσως μετά θα ψαλεί τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Θωμά στη διεύθυνση, 615 Mercer Street, Cherry Hill, New Jersey, 08002.

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Fernwood Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του  Stamatina Mary J Frangos, τα παιδιά του Constantine Anthony Frangos και Zachary P. Frangos, τα εγγόνια Maria Christina Frangos και Thalia Aphrodite Frangos, τα αδέλφια George Frangos και Stella Gasparis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος γεννήθηκε στο Περδίκι της Ικαρίας και ήταν γιος των αειμνήστων Κωνσταντίνου – Αντώνη και Μαριέττας Φράγκου. Την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό και αργότερα ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική.

  Εργάστηκε μέχρι και τη συνταξιοδότησή του το 1990 στην εταιρεία Keystone Painting Company.

  Ήταν μέλος για μισό περίπου αιώνα της Πανικαριακής Αδελφότητας καθώς επίσης και της AHEPA.

  H ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Thomas B. Dobies Funeral Homes» για τις τελετές στη Φλόριδα και στο ομογενειακό γραφείο τελετών «Vraim Funeral Home» με έδρα το Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.