Νικόλαος Χατζηγεωργίου – Nikolaos Hatzigeorgiou (1954 – 2019)

  0

  Ο Νικόλαος Χατζηγεωργίου (Nikolaos Hatzigeorgiou) την Τρίτη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (01/01/2019) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών στην ιδιαίτερη του πατρίδα, στο Κρυονέρι Θεσσαλονίκης.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία και ο ενταφιασμός του έλαβαν χώρα την Πρωτοχρονιά στο Κρυονέρι Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 από τις 2.00 – 6.00 μ.μ.οι συγγενείς και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν στο ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 110 E Wallen Rd, Fort Wayne, IN, 46825 προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Marianthi Hatzigeorgiou, George “Yorgo” Hatzigeorgiou, τον αδελφό του Vasilis “Bill” και Angela Hatzigeorgiou, τους κουνιάδους Gregory και Heather Raptis, Spyros “Pete” Raptis, Chris και Kullie Raptis, Konstantinos “Dino” και Kathy Raptis, τα ανίψια Maria Hatzigeorgiou, Stella Hatzigeorgiou, Niko Raptis, Chris Jr. Raptis, Shannon Raptis, George και Stacy Raptis, Christina και Michael Nemcik, Eleni και Sam Pullen, τα μικρανίψια Zoe, Tommy, Alexander, Rowan, Lilith, Spyro, Lia, Yiani και Fox και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1954 στο Κρυονέρι Θεσσαλονίκης. Οι γονείς του Γιώργος και Μαρία Χατζηγεωργίου έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, το Βασίλη και τους αειμνήστους Νικόλαο και Μαριάνθη και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ο Νικόλαος ήρθε στην Αμερική το 1981 και όπως πολλοί συμπατριώτες του εργάστηκε στα εστιατόρια. Με το δαιμόνιο της φυλής μας και με την ακούραστη εργασία απέκτησε τα δικά του εστιατόρια μεταξύ των οποίων και το εστιατόριο «Friends Too» στη διεύθυνση 3720 W Jefferson Blvd, Fort Wayne, IN 46804.

  Ήταν νυμφευμένος με την Άννα και τήρησε όσο ελάχιστοι τον όρκο της αιώνιας αγάπης και μόνον ο χάρος κατάφερε να τους χωρίσει προ δύο περίπου ετών.  Το ζεύγος έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, τη Μαριάνθη και τον Γιώργο και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ο αείμνηστος ήταν δραστήριο μέλος και υποστηρικτής της κοινότητας της Αγίας Τριάδας.  

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση Holy Trinity Greek Orthodox Church, 110 E Wallen Rd, Fort Wayne, IN 46825 είτε στο ALS Association Indiana Chapter

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.