ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σχετικά εύκολα πέρασε ο Παγκύπριος στην επόμενη φάση του κυπέλου “Dr. Randolph G. Manning Cup» κερδίζοντας τη Forrest Park FC εκτός έδρας με 4 – 2. Η υπεροχή της Ελληνικής ομάδας ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η διαφορά δυναμικότητας έδωσε την ευκαιρία στο Στρατή Μαστροκυριάκο να ξεκουράσει βασικούς παίκτες εν όψη του δύσκολου αγώνα την Τετάρτη με την Lansdowne FC για τον τελικό του Fricker Cup. 

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ledula με εκτέλεση πέναλτι  στο 10’, Cantrell  με πλασέ στο 25’, Κονομής με κεφάλια στο 48’  και Himeno με πλασέ στο 72’.

Ο Έλληνας προπονητής του Παγκυπρίου, Στρατής Μαστροκυριάκος δήλωσε μετά το πέρας του αγώνα:

«Θεωρητικά ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς αλλά σε ένα τόσο άθλιο γήπεδο και με έναν απαράδεκτο διαιτητή μερικές φορές μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Εμείς έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά όπως και κάναμε. Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση όπου και τα καταφέραμε. Την Τετάρτη έχουμε τον τελικό του Fricker Cup με την Lansdowne FC, ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα στην έδρα του αντιπάλου. Έναν τελικό που τον θέλουμε πολύ και θα τα δώσουμε όλα ώστε να καταφέρουμε να είμαστε εμείς οι νικητές.»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ (Μαστροκυριάκος): Guerrero, Ανδρέου, Waechter, Κονομής, Tchoukriel, Cantrell, Flesch, Himeno, Shavon (50’ Μαγουλάς), Ledula (50’ Tristino), Nealis.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.