Αναβλήθηκε η περιοδεία του Αλέξανδρου Τσουβέλα στις ΗΠΑ

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, διακεκριμένος Έλληνας stand - up comedian,

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Generation Y Productions ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις του δημοφιλούς Έλληνα κωμικού Αλεξάνδρου Τσουβέλα στις ΗΠΑ αναβάλλονται, εξαιτίας κρούσματος COVID-19 σε μέλος της παραγωγής που επρόκειτο να ταξιδέψει από την Ελλάδα.

H περιοδεία του διακεκριμένου κωμικού όπως έγραψαν οι “Αναμνήσεις” επρόκειτο να ξεκινήσει αύριο, 6 Μαϊου από το Κλίαργουότερ της Φλόριδας και να ολοκληρωθεί με τις δύο παραστάσεις στις 13 και 14 Μαϊου, στην αίθουσα «Πέτρος Πατρίδης», της κοινότητας Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο σε όλα τα σημεία της περιοδείας.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου: “Η Generation Y Productions ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις του δημοφιλούς Έλληνα κωμικού Αλεξάνδρου Τσουβέλα στις ΗΠΑ αναβάλλονται, εξαιτίας κρούσματος COVID-19 σε μέλος της παραγωγής που επρόκειτο να ταξιδέψει από την Ελλάδα.Κατόπιν τούτου, η εταιρεία προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων που είχαν προπωληθεί από την πλατφόρμα Eventbrite, επιστρέφοντας άμεσα το αντίτιμο στους κατόχους”.

“Η Generation Y Productions ευχαριστεί το κοινό για την ανταπόκρισή του και προετοιμάζεται για νέες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον”, καταλήγει η ανακοίνωση.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.