Περιοδεία Αλέξανδρου Τσουβέλα στη Φλόριδα, Βοστώνη και Νέα Υόρκη

0
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, διακεκριμένος Έλληνας stand - up comedian,

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες stand up comedians, ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας, περνάει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και δίνει ραντεβού με τους Έλληνες της Αμερικής, για μια σειρά εμφανίσεων που υπόσχονται απόδραση από την καθημερινότητα και μοναδικές στιγμές γέλιου.

Πρόκειται για τον κύκλο παραστάσεων «Παρενέργειες», που ταξίδεψε με επιτυχία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, περιλαμβάνοντας έξυπνα σκετς, ξεκαρδιστικές μιμήσεις, αφοπλιστικό χιούμορ και πρωτοτυπία, αφού καμία παράσταση δεν είναι ίδια με την άλλη.

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Τσουβέλα θα βρίσκεται ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ενώ θα υπάρχει και η δεδομένη αλληλεπίδραση με το κοινό, σε ένα πρόγραμμα απολύτως προσαρμοσμένο στο κοινό της ομογένειας.

Το ραντεβού δίνεται αρχικά με τους ομογενείς του Κλιαργουότερ, στην Φλόριδα, στις 6 και 7 Μαϊου, στην Αθηναϊκή Ακαδημία (Athenian Academy).

Την επόμενη ημέρα, στις 8 Μαϊου, η παράσταση ταξιδεύει στην Βοστώνη, στην αίθουσα της Κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης, ενώ οι δυο παραστάσεις στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαϊου, στην αίθουσα «Πέτρος Πατρίδης», της κοινότητας Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια.

Σε όλες τις παραστάσεις, η ώρα έναρξης είναι στις 8 το βράδυ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: – Κλιαργουότερ: 718 – 309 – 4160 (Generation Y Productions) και 727 – 667 – 6360 (Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φλόριδας) και στον διαδικτυακό τόπο Eventbrite

– Βοστώνη: 617 – 967 – 6266 (Μάνος Λινοξυλάκης) και ηλεκτρονικά μέσω της Showpass.

– Νέα Υόρκη: 718 – 309 – 4160 (Generation Y Productions) και στον διαδικτυακό τόπο Eventbrite για Παρασκευή και Σάββατο.

Οι παραστάσεις σε Κλιαργουότερ και Νέα Υόρκη είναι παραγωγή της Generation Y Productions.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι Έλληνας stand – up comedian, γνωστός από τις εκπομπές του στις πλατφόρμες Netwix και KingBet, όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα, ενώ την περίοδο 2020 – 2021 παρουσίαζε την εκπομπή “Ταξί” στην τηλεόραση του ANT1.

Η αμεσότητα και το ευρηματικό χιούμορ του, τον έχουν καταστήσει μεταξύ των αγαπημένων της νεολαίας, με αλλεπάλληλες sold out παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα, εκτός από την κωμωδία, παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή στον SportFM, με την δημοσιογράφο Μαρία Ζαφειράτου, αλλά και στην πλατφόρμα της Cosmote TV.

Ενδεικτικά βίντεο του Αλέξανδρου Τσουβέλα: https://www.youtube.com/watch?v=TK-nATeKp9o

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.