Ζωντάνεψαν οι μνήμες του 2004 στην πρεμιέρα της τανίας «King Οtto» στη Νέα Υόρκη

0
Ο Γιώργος Καραγκούνης. Φωτογραφία: Mentis Studio.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ζωντάνεψαν οι μνήμες του 2004 στην πρεμιέρα της ταινίας «Βασιλιάς Οτο» (King Οtto) που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, 23 Μαρτίου 2022 στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (MoMA) του Μανχάταν. Η παρουσία του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη της ταινίας, κ.  Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς (Christopher Andre Marks), του αρχιτέκτονα της επιτυχίας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο, καθώς επίσης του βοηθού του Γιάννη Τοπαλίδη και των πρωταθλητών Γιώργου Καραγκούνη και τον Αντώνη Νικοπολίδη προκάλεσε τον ενθουσιασμό των ομογενών που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα.

Η παρουσία του Έρνι Ανάστου προσέδωσε άρωμα Όσκαρ στην τελετή που ακολούθησε μετά την προβολή της ταινίας.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Γιώργος Τσούνης, η πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και άλλοι εκπρόσωποι της ομογένειας.

Από αριστερά διακρίνονται ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο σκηνοθέτης Christopher André Marks. oΙ ωάννης Τοπαλίδης, o Ότο Ρεχάγκελ και o Γιώργος Καραγκούνης, Φωτογραφία: Mentis Studio.

Η εν λόγω ταινία, αύριο, 25 Μαρτίου θα προβληθεί στα κινηματοθέατρα της Νέας Υόρκης και κατ΄ επέκταση των ΗΠΑ.

Το απόγευμα της Κυριακής, 27 Μαρτίου 2022, και ώρα 3.00 μ.μ. ο οργανισμός «Hellenic Film Society» θα διοργανώσει μια επί πλέον προβολή της ταινίας στην αίθουσα προβολών του Μουσείου Κινηματογράφου (Museum of Moving Image), στην Αστόρια και όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» αναμένεται να παραστούν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τομπαλίδης.

Ο σκηνοθέτης Christopher André Marks και ο Έρνι Ανάστος. Φωτογραφία: Mentis Studio.
Ο Ότο Ρεχάγκελ, αριστερά, ο σκηνοθέτης Christopher André Marks (κέντρο) και ο Ιωάννης Τοπαλίδης. Φωτογραφία: Mentis Studio.
Από αριστερά διακρίνονται οι Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, Γιώργος Υσούνης, ο σκηνοθέτης Christopher André Marks και η πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Φωτογραφία: Mentis Studio.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.