Οι αστέρες της Εθνικής στην προβολή της ταινίας «King Otto»

Bildnummer: 01354084 Datum: 25.06.2004 Copyright: imago/Michi Ishijima Torwart Antonios Nikopolidis (Griechenland) jubelt - NOT TO PUBLISHED IN JAPANESE MEDIA; Nationaltrikot, Antonis, Vdig, quer, close, Torhüter, Keeper, Jubel, jubeln, Schrei, schreien, Jubelschrei, Freudenschrei Euro 2004, Europameisterschaft, Nationalmannschaft, Nationalteam, Länderspiel, Viertelfinale Lissabon Begeisterung, Freude, Fußball EM Herren Mannschaft Einzelbild optimistisch Aktion Personen

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο μεγάλος θρίαμβος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στα τελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2004, θα ξαναζωντανέψει αυτή την φορά στην μεγάλη οθόνη με την προβολή της ταινίας «King Otto», που θα παρουσιάσει η «Hellenic Film Society» (Χελένικ Φιλμ Σοσάιτι), στην αίθουσα προβολών του Μουσείου Κινηματογράφου (Museum of Moving Image), στην Αστόρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με την ευκαιρία της προβολής βρίσκονται στην Αμερική ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας και μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Αντώνης Νικοπολίδης, αλλά και ο βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ, ο Γιάννης Τομπαλίδης.

Η προβολή είναι προγραμματισμένη για τις 3 μ.μ., της Κυριακής.

Στο μεταξύ, σήμερα Τετάρτη, το βράδυ, η εταιρεία που ανέλαβε την διανομή της ταινίας στις ΗΠΑ θα φιλοξενήσει μια ειδική προβολή στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MOMA) στο Μανχάταν, στην οποία έχει προσκληθεί και η πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.