ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Κατρακύλα! Η Δόξα έχασε τα αυγά και τα καλάθια. Το μακρύ ταξίδι στο Wayne της Πενσιλβάνια, οι απουσίες συν την επιστροφή παικτών μετά από ανάρρωση κορωνoϊού έφεραν τα άνω κάτω και η Ελληνική ομάδα έχασε από τη Philadelphia Lone Star με το βαρύ σκόρ 7 – 1.

Ενώ η ΔΟΞΑ είχε όλες τις προϋποθέσεις να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας οι δυσμενείς συνθήκες έφεραν τους Μαυροαετούς του Πολύκαρπου Γράφα στην 4 θέση. Μέχρι το πρώτο 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου Ελληνική ομάδα κυριαρχούσε στο παιχνίδι και είχε κλίσει τους αντιπάλους στη μικρή τους περιοχή, μονότερμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν άργησε να επέλθει η κόπωση και τα κενά λόγω ελλείψεων από εμπείρους παίκτες σαν αποτέλεσμα μέσα σε 10 λεπτά δέχτηκε 3 απανωτά γκολ. Από εκεί και πέρα ήρθε ο διασυρμός με τα τέσσερα από τα επτά γκολ να μπουν με πέναλτι.

Η  διαιτησία του αγώνα με 17χρόνους άπειρους διαιτητές δεν ήταν δικαιολογία για την ήττα της ομάδας και έτσι χάθηκε για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα η ευκαιρία να σκαρφαλώσει η ΔΟΞΑ στην κορυφή, θέση που το αξίζει όπως έδειξε η μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Όπως μας δήλωσε ο παράγοντας της ΔΟΞΑΣ Γιάννης Μάνεσης, οι απουσίες προβλέπεται να συνεχιστούν και την άλλη εβδομάδα με μεγάλη πιθανότητα τουλάχιστον επτά βασικοί παίκτες να μη συμμετάσχουν. Δυστυχώς η ομάδα φαίνεται ότι κάνει κοιλιά με τον κορωνοϊό να έχει επιφέρει βαρύ πλήγμα στο ανθρώπινο δυναμικό.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.