Στίβεν Γαλάνης: Ο ομογενής με καταγωγή από τη Σπάρτη πίσω από την απίστευτη επιτυχία του Cameo

0
155
Ο ομογενής Στίβεν Γαλάνης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (https://www.gargalianoionline.gr/) Η ιστορία πίσω από το Cameo, μίας εξαιρετικά δημοφιλούς υπηρεσίας, όπου οι χρήστες πληρώνουν για να πάρουν προσωποποιημένα βίντεο από τους αγαπημένους τους celebrities

Σήμερα, ο Στίβεν Γαλάνης τρέχει και δεν προλαβαίνει. Μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει μιλήσει και στους Times  του Λονδίνου, και της Νέας Υόρκης, όπως και σε πολλά άλλα μέσα. Είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων για έναν CEO, του οποίου η εταιρεία πρόσφατα ξεπέρασε την αποτίμηση του ενός δισεκατομμυρίου.

Μόλις πριον λίγα χρόνια, το 2017 ο ομογενής Έλληνας με καταγωγή από την Σπάρτη, που μένει στο Σικάγο, αμφιταλαντευόταν από επάγγελμα σε επάγγελμα, ψάχνοντας τι του ταιριάζει.

Ως απόφοιτος του φημισμένου πανεπιστημίου του Duke, στην Βόρεια Καρολίνα, κατάφερα να βρει δουλεία σε μία επενδυτική φίρμα, με έδρα την Πόλη των Ανέμων, ως νεαρός 20άρης, το 2011. Πέρασε τρία χρόνια κάνοντας option trading, προτού μετακομίσει στην Καλιφόρνια για να γίνει παραγωγός ταινιών για το Χόλυγουντ. Όμως δεν «έπιασε» ούτε και εκεί, γυρνώντας πίσω στο Σικάγο για να δουλέψει στο Linkedin. Τελικά, όλα θα άλλαζαν από μία απλή επίσκεψη.

Στις περιπλανήσεις του στις ΗΠΑ, ο Γαλάνης είχε γνωρίζει τον Martin Blencowe, έναν Βρετανό με τον οποίο μοιραζόταν πολλά κοινά. Εκείνος είχε περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού με στόχο να γίνει «ο ένας Άγγλος που παίζει αμερικανικό φούτμπολ». Έλα όμως που παρότι είχε τα απαραίτητα φυσικά προσόντα, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τους κανόνες του παιχνιδιού.

Έπειτα, ο Blencowe προσπάθησε και αυτός να πετύχει στο Χόλυγουντ, αλλά κατάφερε μονάχα να γίνει κομπάρσος, συχνά εκείνος που τρώει το ξύλο από τον πρωταγωνιστή. Αποφάσισε, λοιπόν, να επιστρέψει στον κόσμο του αμερικάνικου φούτμπολ, αυτήν την φορά ως ατζέντης. Ήταν ίσως η τελευταία του ευκαιρία, προτού χρειαστεί να τα μαζέψει και να γυρίσει στο Brighton.

Όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, ο Blencowe είπε στον Γαλάνη πως είχε ζητήσει από έναν επαγγελματία παίκτη του φούτμπολ να ηχογραφήσει ένα βίντεο, δίνοντας συγχαρητήρια σε  έναν φίλο τους, που μόλις είχε γίνει πατέρας. Όσο ο Blencowe περιέγραφε την κατενθουσιασμένη αντίδραση του φίλου τους όταν είδε το βίντεο, τα γρανάζια στο μυαλό του Γαλάνη είχαν ήδη αρχίσει να γυρνάνε. «Από την πρώτη στιγμή που το είδα αυτό, ήξερα πως θα υπάρχει απίστευτη ζήτηση για  κάτι τέτοιο», εκμυστηρεύτηκε ο 32χρονος ομογενής στους Times.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.