Το ΚΠΙΣΝ διοργανώνει 5 ημέρες γεμάτες εκδηλώσεις και δράσεις για όλο τον κόσμο

0
45

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, διοργανώνεται ανοιχτή συζήτηση για το κοινό, με θέμα το ΚΠΙΣΝ ως πρότυπο δημόσιου χώρου και σύμπραξης ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στις 18.00, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου, ενώ έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος οι Πρωθυπουργοί της χώρας, από τη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία του ΚΠΙΣΝ έως και σήμερα.

Συγκεκριμένα, έχουν κληθεί -κατά χρονολογική σειρά θητείας- οι K. Καραμανλής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης. Την παρουσία τους έχουν επιβεβαιώσει οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει και την Κυβέρνηση, ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία η Βουλευτής Επικρατείας Έφη Αχτσιόγλου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει o Άρης Καλαντίδης, Πολεοδόμος, Επισκέπτης Καθηγητής στο Manchester Metropolitan University στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή. Ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης θα γίνει στον ιστότοπο του ΚΠΙΣΝ snfcc.org.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.