Θρήνος στη Λάρισα για τον θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου

0
181
Η άτυχη Θάλεια Κορδαμπάλου.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα όπου διέμενε η 19χρονη δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού Θάλεια Κορδαμπάλου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη κοπέλα διέμενε με την οικογένειά της στη συνοικία του Ιπποκράτη, στη Λάρισα, και μόλις πέρυσι είχε περάσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Αφήνει πίσω της τους γονείς της, Στέλιο και Μαρία, και τον αδελφό της, Θανάση.

Τα πιθανά αίτια του θανάτου της δοκίμου -Δύο σπουδαστές με τροφική δηλητηρίαση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ναυτική δόκιμος βρισκόταν στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Την περασμένη Τρίτη παρουσίασε πυρετό και αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στη Νάπολη της Ιταλίας. Το πρωί της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, εισήχθη στη ΜΕΘ και μέσα σε δύο ημέρες κατέρρευσε και πέθανε σήμερα το πρωί. Το πώς η 19χρονη ναυτική δόκιμος κατέρρευσε και πέθανε ερευνάται.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι δύο σπουδαστές στο ίδιο πλοίο παρουσίασαν πυρετό. Οι δύο περιπτώσεις, της 19χρονης και των άλλων δύο σπουδαστών, δεν φαίνεται να συνδέονται, καθώς οι δύο τελευταίοι φέρονται να έπαθαν τροφική δηλητηρίαση. Εχουν ενημερωθεί και οι οικογένειές τους. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπέστησαν δηλητηρίαση κατά την παραμονή τους στην Τυνησία.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ για τον θάνατο της 19χρονης
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ, Γεώργιος Καραμαλίκης, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο της 19χρονης δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού.

«Ένα 19χρονο κορίτσι γεμάτο όνειρα, ήταν η Θάλεια Κορδαμπάλου, η οποία έχασε, μέσα σε τρεις ημέρες, την ζωή της, κατά την διάρκεια του ετήσιου θερινού εκπαιδευτικού πλου της ΣΝΔ.Κρίμα, πολύ κρίμα!», έγραψε ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ στην ανάρτησή του.

Πηγή: iefimerida.grΘρήνος στη Λάρισα για τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου – iefimerida.gr

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.