Θλίψη και συγκίνηση στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για τον θάνατο του καθηγητή Αγειοχειρουργικής

  0
  163
  Ο αείμνηστος Γεώργιος Μ. Σκαρδάσης. Φωτογραφία: https://kalymnos-news.gr/

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο διακεκριμένος καθηγητής αγγειοχειρουργικής Δρ. Γεώργιος Μ. Σκαρδάσης (George Michael Skardasis), την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, άφησε την τελευταία του πνοή στο Σάντι Σπρινγκς της Τζόρτζια σε ηλικία 85 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 8 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ατλάντα της Τζόρτζια και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της κοινότητας στο YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=IyP9OK5kyBI).  

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Μιχάλη και Αλεξία και τις συζύγους των, τα εγγόνια, τα αδέλφια του, Ειρήνη , Αθηναίς , Λέανδρος , Ελπίς και Άγγελο, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η είδηση για τον θάνατο του ομογενή αγγειοχειρούργο, Δρ. Γεωργίου Καρδάση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης της ιδιαίτερής του πατρίδας.

  Η ιστοσελίδα https://kalymnos-news.gr/ έγραψε: Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή στην Ατλάντα των ΗΠΑ  ο αξιαγάπητος Γεώργιος Μιχ Σκαρδάσης , πρεσβύτερος των τριών αδελφών Σκαρδάση , παιδιά του αείμνηστου γυμνασιάρχη Μιχαήλ Γ.Σκαρδάση. 

  Ένας σεμνός  επιστήμονας με διεθνείς περγαμηνές , αγγειοχειρουργός, καθηγητής της αγγειοχειρουργικής στο πανεπιστήμιο Emory  της  Ατλάντα.

  Ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώριζαν για τον σεβασμό, την καλοσύνη και την ευγένεια που τον χαρακτήριζαν ως άνθρωπο. Η απώλεια του είναι μεγάλη, και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό με το θάνατό του,  βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη  όλη την πολυμελή οικογένεια Σκαρδάση αλλά  και τους φίλους του .

  «Εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας, παραμένουν πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εκεί όπου φυλάμε τα πολυτιμότερα πράγματα, θα αναπαύονται αιώνια.» Τα παιδιά του , Μιχάλης και Αλεξία, Τα αδέλφια του, Ειρήνη , Αθηναίς , Λέανδρος , Ελπίς , Αγγελος.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.