Θετικός στον κορωνοϊό ο Αδωνις Γεωργιάδης

1
65
Στο βήμα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ενώ μιλά στο γεύμα του 11ου ετήσιου φόρουμ της Capital Link για την ελληνική ναυτιλία. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση / Στέλιος Μισίνας.

ΑΘΗΝΑ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πώς θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά.

- Advertisement -

1 COMMENT

 1. Τον ευτέλισε ο κορονοιός, αν είναι άνδρας…,
  θα πρέπει να πάει να πιάσει τους κατασκευαστές των εμβολίων, ( μεταξύ αυτών και τον Μπούρλα
  που τον τίμησε η Πρόεδρος) τους ιολόγους και
  όλους τους σχετικούς ( άσχετους) και να τους
  ταρακουνήσει. Επίσης το πάθημα να του γίνει
  μάθημα και να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλό του γιατί θα του το κόψει ο Βόβολης …..
  Και μια ερώτηση κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης, αφού και με το εμβόλιο τον αρπάζεις
  τότε γιατί εγώ πρέπει να εμβολιαστώ;.-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.