Τα ιπτάμενα φαναράκια πέταξαν στον ουρανό της Καστοριάς

0
Τα φαναράκια.

Με τα ιπτάμενα φαναράκια που πέταξαν στον ουρανό ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς στη Μαγική Λιμνοπολιτεία. Εκατοντάδες παιδιά και πλήθος κόσμου απελευθέρωσαν 400 ιπτάμενα φαναράκια, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον νυχτερινό ουρανό της πόλης.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι λιλιπούτειοι επισκέπτες της Μαγικής Λιμνοπολιτείας, που δεν σταμάτησαν να εξερευνούν με ενθουσιασμό τα θεματικά σπιτάκια και τον εορταστικό διάκοσμο. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να περάσουν από το σπίτι του Άη Βασίλη για να γράψουν το φετινό γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του. Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους αποτέλεσε το Λούνα Παρκ, ενώ οι πιο τολμηροί δοκίμαζαν …ριψοκίνδυνες φιγούρες στο παγοδρόμιο.

Εκπλήξεις και αστείρευτη θετική ενέργεια μετέδωσε ο πολύχρωμος κλόουν στο πάρτι που συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, γεμίζοντας χαμόγελα και προσμονή για το επόμενο ραντεβού, την ερχόμενη Κυριακή (18 Δεκεμβρίου), στις 12μμ, με παιδικό πάρτι στη Μαγική Λιμνοπολιτεία, όπου performers θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

   *Πηγή φωτ.: Δήμος Καστοριάς

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.