Σπύρος Στηβ Κάλλας – Spiro Steve Callas (1923- 2018)

  0

  Craig Colorado. Το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 94 ετών ο Σπύρος Στηβ Κάλλας (Spiro Steve Callas), κάτοικος του Oak Creek, Κολοράντο.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Στηβ και Τζοάν (Steve και Joanne Callas) Κώστα και Τζούλι (Kosta και Julie Callas), τα εγγόνια Μαρία, Αντριου και Αντωνία, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Το βράδυ της Δευτέρας, 30 Απριλίου 2018 οι συγγενείς και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν στο Γραφείο Τελετών «The Grant Mortuary Chapel»,  στη διεύθυνση, 621 Yampa Ave, Craig, προκειμένου να προσκυνήσουν την σορό του και να παρακολουθήσουν το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του

  Το πρωί της Τρίτης 1ης Μαϊου 2018 στις 11.00 π.μ. θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην διεύθυνση 691 Green St., Craig προκειμένου να παρακολουθήσουν την νεκρώσιμη Ακολουθία. Αμέσως μετά θα γίνει ο ενταφιασμός στο κοιμητήριο Oak Creek Cemetery.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1923 στην πόλη McGregor του Κολοράντο. Οι γονείς του Στηβ Κάλλας και Ελένη Τσερκάκη έφεραν στον κόσμο και έναν άλλο γιο τον αείμνηστο Γιώργο Κάλλα.

  Το 1929 η οικογένειά του μετακόμισε στην πόλη Oak Creek.

  Το 1942 εντάχτηκε στον Αμερικανικό Στρατό και συμμετείχε στους αγώνες των κυανόκρανων στην πόλη Πάπουα, Νέα Γουϊνέα  και στη νήσο Λουζάν των Φιλιππίνων.  

  Το 1946 επέστρεψε στο Oak Creek, όπου ίδρυσε τις δικές του επιχειρήσεις.  Το 1962 επέστρεψε να βοηθήσει τον πατέρα του και ανέλαβε το Ποτοπωλείο. Εξι χρόνια αργότερα άνοιξε το κατάστημα αθλητικών ειδών «Spiro’s Tradin’ Post». Το 1995 συνταξιοδοτήθηκε.

  Το 1963 παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία, το γένος Γιατράκη, με την οποία έζησαν 53 χρόνια και μόνο ο θάνατος μπόρεσε να τους χωρίσει.

  Η οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα St. John the Baptist Greek Orthodox Church in care of Grant Mortuary.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.