Χρήστος Σιδεράκης – Christos Siderakis (1968 – 2018)

  1

  Την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018, έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία πενήντα ετών ο ομογενής Χρήστος Σιδεράκης προκαλώντας θλίψη και συγκίνηση στους οικείους, συγγενείς και φίλους.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Απριλίου 2018 (από τις 3-9 μ.μ.) θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home», 38-08 Ditmars Blvd. Astoria, New York, 11105.

  H νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη, 1η Μαϊου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου, στην διεύθυνση 22-30 33rd Street, Astoria, New York, 11105.

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο St. Michael’s Cemetery, στην διεύθυνση72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, New York, 11370.

  O πρόωρος θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Ειρήνη, τα παιδιά Θέμης, Βασίλης, Μάριος και Δημήτρης, την μητέρα Μαρία Σιδεράκη, τα πεθερικά Βασίλειο και Ναούμα Τσακτσιρλή, την αδελφή Βάσω Σιδεράκη, τα γυναικάδελφα Joy (Ευτυχία) και Ευάγγελο Πετράκο, Μαρία και Αλέξανδρο Τσακίδη, τα ανίψια Γιώργος, Θέμης, Ειρήνη, Ελένη, Νόρμα, Χριστίνα και Μιχάλης.

  Ο εκλιπών καταγόταν από το Πυργί της Χίου και ο πρόωρος θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους Πυργούσιους της Νέας Υόρκης και κατ’  επέκταση της Αμερικής.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι οι οποίοι υπέγραψαν το βιβλίο επισκεπτών στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τελετών «Αντωνόπουλος» εξέφρασαν την θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Χρήστου και τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην σύζυγό του Ειρήνη, στα ανήλικα παιδιά του και στους λοιπούς συγγενείς.

  -Advertisement-

  1 COMMENT

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.