Εμμανουήλ Περάκης – Emanuel Perakis (1944 – 2018)

  0

  Ο Εμμανουήλ Περάκης (Emanuel Perakis), την Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών στο Μπρούκλιν βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου, από τις 2.00 – 4.00 μ.μ. και 7.00 -9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Joseph P Clavin Sons Funeral Home στη διεύθυνση 7722 4th Ave., Brooklyn, NY 11209.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Green Wood Cemetery στο Μπρούκλιν

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 4ης Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, 8401 Ridge Blvd., Brooklyn, NY 11209.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Αρετή Περάκη, τα παιδιά Ολγα και Αργύριο Γεραζούνη, Δρ. Ελένη Περάκη, την εγγονή Χριστιάνα Γεραζούνη, τα αδέλφια Αναστάσιο και Ευφροσύνη Περάκη, Φωτεινή και Δημήτριο Ασκιανάκη, την κουνιάδα Ελένη Δασκαρόλη, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί προ 74 ετών στη Δαμάστα Ηρακλείου Κρήτης και διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του.

  Η κοινότητα του Τιμίου Σταυρού στο Μπρούκλιν εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία εκφράζει τη θλίψη και τη συγκίνηση για το θάνατο του Εμμανουήλ Περάκη.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του είτε αποστέλλοντας τον οβολό τους στο St. Jude Childrens Research Hospital στη διεύθυνση 501 St. Jude Place, Memphis, TN 38105, είτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα: giftfunds.stjude.org/EmanuelPerakis

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.