Σωτήριος Κωνσταντάτος – Sotirios Constantatos (1949 – 2018)

  Ο Σωτήριος Κωνσταντάτος την Δευτέρα 21 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών βυθίζοντας σε πένθος τα αδέλφια, τα ανίψια, τους συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Μαϊου 2018, από τις 2 – 5 μ.μ. και 7 – 9 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ομογενειακό Γραφείο Τελετών «Αντωνόπουλος» στην διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd, Astoria, N. Y. 11105.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης 24 Μαϊου 2018 στις 9.30 μ.μ. στον Ελληνορθόδοξο Ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στην διεύθυνση 22-30 33rd Street Astoria,N.Y. 11105.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο «St. Margaret Cemetery» στην διεύθυνση 1000 Washington Avenue Plainview ,NY11803.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1949 στο Μαρκόπουλο Κεφαλληνίας. Οι αείμνηστοι γονείς του Βασίλειος και Χρυσούλα Κωνσταντάτου έφεραν στον κόσμο έξι παιδιά, την Καλή, την Ευφημία, την Ελευθερία, τον Σωτήριο, τον Γεράσιμο και τον Διονύσιο και τα μεγάλωσαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Το 1971 ήρθε για μια καλύτερη τύχη στη Νέα Υόρκη και ασχολήθηκε με ξυλουργικές εργασίες και τα μπαρ και οι αίθουσες αρκετών ομογενειακών εστιατορίων και επιχειρήσεων φέρουν την υπογραφή του εκλιπόντα.

  Ο Γεράσιμος Κωνσταντάτος επεσήμανε ότι ο θάνατος του αδελφού του έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση και στην Κεφαλονιά, όπου ζουν αδέλφια, ανίψια και ξαδέλφια.

  Ο εκλιπών ήταν αεικίνητος και εργασιομανής όσο ελάχιστοι. Ηταν ενάρετος, με μεγάλη καρδιά και πάντα χαμογελαστός. Ηταν εύθυμος και χαρούμενος και κατάφερνε να μεταδίδει αυτή την θετική ενέργεια και την χαρά στους συγγενείς και φίλους.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.