Γιώργος Χαραλάμπους – George Charalambous (1930-2018)

    Ο Γιώργος Χαραλάμπους την Δευτέρα 21 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών βυθίζοντας σε πένθος τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς.

    Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Μαϊου 2018 από τις 4-8 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Riewerts Memorial Home» στην διεύθυνση, 187 So. Washington Ave. Βergenfield,  NJ 07621.

    Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 24 Μαϊου 2018 στις10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην διεύθυνση 353 E Clinton Ave Tenafly, NJ 07670.

    Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «George Washington Memorial Park», 234 Paramus Road, Paramus, NJ 07652.

    Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Melanie και John Bellanich, Θεόδωρο και Τάνια Χαραλάμπους, τα εγγόνια George, Angie, Christina, Angie και Christian τα αδέλφια Ευριδίκη, Εύα και Ανδρούλα, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Κύπρο.

    Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στα Φοινικάρια της Λεμεσού και ήταν το μοναχογιός και απολάμβανε την αγάπη των γονέων του και αδελφών του Ευριδίκη, Εύα, Ανδρούλα και τω αειμνήστων Αγλαϊα, Ελισάβετ και Μερόπη.

    Το 1947 ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική και ασχολήθηκε με τα εστιατόρια και κατάφερε με την πάροδο του χρόνου να αποκτήσει τα δικά του εστιατόρια μεταξύ των οποίων και το «The Chuck Wagon» στο Γιούνιον της Νέας Ιερσέης.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προβούν σε δωρεές σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ή οργανισμό επιλογής των.

    -Advertisement-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.