Σοφία Κονίδη – Sophie Konides (1931 – 2018)

  0

  Η Σοφία Κονίδη, το γένος Κυρατζή, (Sophie Konides) την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή στο Walnut Cove της Βόρειας Καρολίνας βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10.00 π.μ.  στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 650 Hanover Street, Manchester, NH 03104.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Jim, τα παιδιά Carol και Mark Lenzen, Jim και Nancy Konides, Amy και Kenny Smith, τα εγγόνια Nicole, Luke και Patti, Katie, Andy και Tory, Emily και Eric, Kendall, Allison, Ben, Jodi and Connor, τα δισέγγονα Garrett and John, την αδελφή της Dorothy Chaka, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1931 στην πόλη Νάσουα του Νιου Χαμσάιρ και ήταν η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά των αειμνήστων Γεωργίου και Σουλτάνας Κυρατζή.

  Το 1953 παντρεύτηκε το James Anthony Konides στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. Εργάστηκε στο Pratt & Whitney Aircraft στο Κονέκτικατ και αργότερα μετακόμισαν στο Νορθ Παλμ Μπιτς της Φλόριδας, όπου μεγάλωσαν την οικογένειά τους.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο St. George Greek Orthodox Cathedral, 650 Hanover Street, Manchester, NH 03104.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Phaneuf Funeral Homes and Crematorium».

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.