Σοκ προκάλεσε ο πρόωρος θάνατος του Δημητρίου Αλεξανδρή, γιου του π. Νικολάου Αλεξανδρή

  0
  1392
  Ο Δημήτριος Αλεξανδρής σε μια πρόσφατη φωτογραφία.

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σοκ με όλη τη σημασία της λέξεως έχει προκαλέσει στην ομογένεια του Τορόντο ο πρόωρος θάνατος του Δημητρίου Αλεξανδρή, γιου του πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Αλεξανδρή.

  Ο χαροκαμένος πατέρας ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές για τον ίδιο και την οικογένειά του δίδαξε με τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε το τραγικό γεγονός και με την απίστευτη αγάπη για τον γιο του και την οικογένειά του.

  Λίγες ώρες μετά το τραγικό γεγονός αντικατέστησε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Face Book με το χαμογελαστό πορτραίτο του γιου του και με το αναμμένο μαύρο κεράκι και την προσευχή καλό ταξίδι.

  Ο π. Νικόλαος Αλεξανδρής, λίγες ώρες μετά το τραγικό γεγονός ανήρτησε τη φωτογραφία του γιου του και μοιράστηκε με τους φίλους τη θλιβερή είδηση.

  «Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας και την αγάπη σας. Δυστυχώς χθες (9 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι στο Τορόντο στις 2:30 μεσημέρι και ενώ ήταν μια χαρά με φίλους, εκοιμήθη ο γιος μου Δημήτρης 33 ετών ….από καρδιακό επεισόδιο η ανεύρυσμα ..αφήνοντας πίσω την οικογένεια του, Νικολάκη 8 ετών, Αθηνά 5 ετών,τη σύζυγο του Megan, τη αδελφή του Ελένη και την οικογένεια της , τους γονείς του , αδέλφια , συγγενείς , φίλους και όλη τη Παροικία του Τορόντο ! Αιώνια του η μνήμη.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία του αειμνήστου θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Καναδά, κ. Σωτήριου.   

  Τα συλλυπητήρια μηνύματα που έγραψαν οι συγγενείς και οι φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συγκλονιστικά.

  Οι “Αναμνήσεις” εκφράζουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στον π. Νικόλαο και στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη.

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.