Σκοτώθηκε σε αγώνα Dragster ο οδηγός αγώνων Γεράσιμος Φιλιππάτος – θλίψη στην Αμερική

0
641
Ο Γεράσιμος Φιλιππάτος. Φωτογραφία: https://www.newsauto.gr/

ΑΘΗΝΑ. (https://www.newsauto.gr/) Ο αγαπητός οδηγός αγώνων τραυματίστηκε θανάσιμα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο και κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Οδηγούσε ένα από τα πιο γρήγορα Nissan GT-R στην Ευρώπη. Η είδηση για τον πρόωρο θάνατο του Γερασίμου έχει βυθίσει σε θλίψη και τους συγγενείς του στην Φιλαδέλφεια και στους συντοπίτες του ανά την Αμερική, διότι ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι όταν επισκεφθούν το καλοκαίρι την γενέτειρα ο Γεράσιμος δεν θα είναι πια ανάμεσά τους να τους φιλοξενήσει και να τους περιβάλει με αγάπη.

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του οδηγού αγώνων Dragster Γεράσιμου Φιλιππάτου  ο οποίος συμμετείχε στον συγκεκριμένο θεσμό με ένα από τα γρηγορότερα Nissan GT-R στη Γηραιά Ήπειρο.

Σήμερα και κατά τη διάρκεια δοκιμών του πρώτου πρωταθληματικού αγώνα Dragster στο Αγρίνιο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. Σύμφωνα με παρευρισκομένους, ο αθλητής ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με το αγωνιστικό του όχημα πολύ καλά, ωστόσο στα 300 περίπου μέτρα το GT-R (εκείνη την ώρα στο κοντέρ είχε σχεδόν 270χλμ./ώρα) άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ο  Γεράσιμος Φιλιππάτος δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς σε κλάσματα του δευτερολέπτου το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και μετά από αρκετές τούμπες, σταμάτησε η ξέφρενη πορεία του.

Πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο

Ο αθλητής και παρά το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλεία και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το αγαπημένο παιδί των αγώνων Dragster έφυγε τόσο άδοξα αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό και ένα ερωτηματικό….

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του…

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.