π. Φώτιος Τομαράκος – Rev. Photios “Frank” Tomarakos (1933 -2018)

  0

  Ο π. Φώτιος Τομαράκος (Rev. Photios “Frank” Tomarakos) την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο St. Elizabeth Youngstown Hospital, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

  Το σκήνωμά του το απόγευμα της Πέμπτης, 23ης Ιουλίου 2018, από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. για προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 315 W. Englewood Ave., New Castle, PA 16105. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον εν λόγω το πρωί της Τρίτης, 24ης Ιουλίου 2018, αμέσως μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πιτσβούργου Σάββα.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Archangel Michael Greek Orthodox Cemetery» στο Κάμπελ Οχάιο.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Maria και Alex Katsaras, Peter P. Tomarakos, John P. και Debbie Tomarakos, τα αδέλφια Dino και Maria Thomas, Triando και Dina Thomas, Asimo και Costa Belezos, Georgia και Demetrios, τα οκτώ εγγόνια, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στις 27 Νοεμβρίου 1933 στη Νυμφασία της Αρκαδίας. Οι αείμνηστοι γονείς του Πέτρος και Μαρία Ρεμπεστέκου Τομαράκου τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ήταν νυμφευμένος  με την πρεσβυτέρα Αρετή Βομβόρης  (Arite J. Vomvoris), η οποία απεβίωσε στις 14 Μαϊου 2013.

  Ήταν απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού και για 35 χρόνια  είχε διατελέσει ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο Νιου Κάστλ Πενσιλβάνιας.  

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του Αγίου Γεωργίου, είτε στο City Rescue Mission of New Castle, PA.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.