Ελένη Μαράτου – Κριτσιμήλιου – Helen Critsimilios – Maratos (1934 – 2018)

    0

    Η Ελένη Μαράτου – Κριτσιμήλιου (Helen Critsimilios – Maratos), την Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

    Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 23 Ιουλίου 2018, από τις 2.00 – 5.00 και 6.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Redden’s Funeral Home» στη διεύθυνση 325 W. 14th Street, New York, NY 10014.

    Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 24ης Ιουλίου 2018 στις 9.30 π.μ. στον ναό του Αγίου Ελευθερίου στη διεύθυνση.

    Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Fairview Cemetery» στη διεύθυνση 500 Fairview Ave, Fairview, NJ, 07022.

    Ο θάνατός της καταλυπεί το γιο της Peter Critsimilios, τη σύζυγό του Tammy McNamara, του παιδιά τους Juliet, Alexandra και Cassandra, την κόρη Georgia, τον σύζυγό της Bart Gardy και το γιο τους Benjamin, τα αδέλφια Colonel Stanley Maratos, Millie Avdalas και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Η εκλιπούσα είχε διατελέσει γραμματέας του κοινοτικού συμβουλίου της ιστορικής κοινότητας του Αγίου Ελευθερίου στο Μανχάταν.

    Η κοινότητα εξέδωσε ψήφισμα μέσω του οποίου εκφράζει τη θλίψη για το θάνατο της πρώην  γραμματέως που υπηρέτησε με αφοσίωση και πάθος την κοινότητα.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.