Πολλές εκπλήξεις στα επινίκια της ΔΟΞΑΣ Νέας Υόρκης

Στιγμιότυπο από τα επινίκια της Δόξας ΝΥ. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ ΝΥ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Γιόρτασαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος EPSL οι παίκτες και παράγοντες της ΔΟΞΑΣ ΝΥ στο Grand Jimmy’s Cafe. Ήταν μία υπέροχη βραδιά γιορτής και ξεφαντώματος και αναγνωρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι κόποι μιας ολόκληρης  χρονιάς επιτυχιών.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι μαζί με το φετινό κύπελλο του πρωταθλήματος δίνεται επίσης ένα βαρύτιμο κύπελλο στο οποίο θα γράφεται κάθε χρόνο με χρυσά γράμματα το όνομα της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αυτό το κύπελλο θα μεταφέρεται στον επόμενο πρωταθλητή τη νέα σεζόν έτσι η ΔΟΞΑ ΝΥ θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αναγράφεται επάνω το όνομά της.

Μαζί με τα κύπελα του πρωταθλητή η ΔΟΞΑ ΝΥ παρέλαβε και επιταγή των $7.500 χιλιάδων. Μεταξύ των άλλων, το επινίκιο γλέντι έβγαλε είδηση από τον αρχηγό της ομάδας ότι τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν οι ίδιοι οι παίκτες με μερικές νέες μεταγραφές με τη βεβαιότητα και στόχο τη κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχή χρονιά.  

Στιγμιότυπο από τα επινίκια της Δόξας ΝΥ. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ ΝΥ.

Επισημάνθηκε ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί στο πρωτάθλημα EPSL συναγωνίζεται ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της Νέας Υόρκης. Η ΔΟΞΑ ΝΥ έλαβε πολλά συγχαρητήρια από διάφορες ομάδες και φίλους αλλά αυτά που ξεχώρισαν ήταν από το σύνδεσμο φιλάθλων της Δόξας  Δράμας και την ομάδα Δόξα United της Αφρικής στην οποία ανήκουν διεθνείς παίκτες και συνεργάζεται με τη δόξα της Νέας Υόρκης. Στο τέλος της βραδιάς όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τη νέα χρονιάς με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν η τετράδα του πρωταθλήματος 2021 – 2022 είχε ως εξής:

DOXA SC               45

PANCYPRIANS    44

LANSDOWNE YONKERS FC 42

ZUM SCHNEIDER FC 35  

Καυστική ήταν η δήλωση του παράγοντα της ΔΟΞΑΣ ΝΥ Γιάννη Μάνεση, ο οποίος μετά τις πρόσφατες απανωτές ενστάσεις, εφέσεις και προσφυγές στα αθλητικά δικαστήρια, εύχεται στις δύο ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στο EPSL, «καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν, αλλά και σε μερικούς παράγοντες των δύο ομογενειακών σωματείων οι οποίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μειώσουν την επιτυχία της ΔΟΞΑΣ ΝΥ ότι απλώς ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους και όχι την ομάδα που αντιπροσωπεύουν. Και χαριτολογώντας υπενθύμισε: «και τα σούπερ μάρκετ έχουν ανεξάντλητα αποθέματα από ξύδι.»

Στιγμιότυπο από τα επινίκια της Δόξας ΝΥ. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ ΝΥ
Στιγμιότυπο από τα επινίκια της Δόξας ΝΥ. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ ΝΥ
Στιγμιότυπο από τα επινίκια της Δόξας ΝΥ. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ ΝΥ
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.