ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ομαλά συνεχίζονται μέχρι και ετούτη την ώρα οι βουλευτικές εκλογές στη γενέτειρα. Όσο περνά η ώρα άλλο τόσο αυξάνεται η προσέλευση στην κάλπη. Οι φετινές εκλογές συνέπεσαν με τις θερινές διακοπές και πολλοί ομογενείς έχουν ήδη ασκήσει τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Ο Ντίνος Αυλωνίτης, ανταποκριτής των Αναμνήσεων επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής η προσέλευση στην κάλπη στα περισσότερα κέντρα πλησιάζει τα 50% και αυτή την ώρα εμφανίστηκαν ουρές. Στα εκλογικά κέντρα των Αυλιωτών ψήφισαν πάνω από δέκα πέντε ομογενείς μεταξύ των οποίων και εκείνοι που έχουν επαναπατριστεί.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής WhattsApp ο κ. Αυλωνίτης μας ξενάγησε σε ένα από τα εκλογικά κέντρα. Μέχρι και εκείνη την ώρα είχαν ασκήσει τα εκλογικά τους δικαιώματα 199 από τους 450 εγγεγραμμένους.

Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Ο κ. Αυλωνίτης επεσήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα, αλλά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στις εκλογές ως εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 επεσήμανε ότι διέφεραν από όλες τις προηγούμενες διότι ήταν απαλλαγμένες από την αφισσορύπανση.

Οι φετινή εκλογική περίοδος ήταν μια από τις πιο ήρεμες και τις πιο πολιτισμένες και στα πηγαδάκια διέκρινες μια τεράστια αλλαγή, διότι οι διάλογοι ήταν απαλλαγμένοι από τα πάθη και τα μίση του παρελθόντος.

Ο κ. Αυλωνίτης επεσήμανε ότι μερικοί από τους ψηφοφόρους ήταν προαποφασισμένοι και μόλις έλαβαν τον φάκελο από τον δικαστικό αντιπρόσωπο επέλεγαν το ψηφοδέλτιο της αρέσκειάς τους το δίπλωναν και το έριχναν στην κάλπη.

Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.