Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της 49χρονης ομογενούς στην Αστόρια

1
Περιπολικό της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι και ετούτη την ώρα τον πρόωρο και άδικο θάνατο της 49χρονης ομογενούς Αναστασίας Πατέρεκα (Anastasia Paterekas) στην Αστόρια, καθώς τόσο η Αστυνομία της Νέας Υόρκης, όσο και η Εισαγγελία του Κουίνς παρέχουν με το σταγονόμετρο τις πληροφορίες επικαλούμενες τις εν εξελίξει έρευνες.

Η άτυχη ομογενής εντοπίστηκε νεκρή από τους Αστυνομικούς, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 9.09 μ.μ. κλήθηκαν να βοηθήσουν έναν 80χρονο άνδρα σε έξαλλη κατάσταση στο διαμέρισμα στη διεύθυνση 23-81 32 Street στην Αστόρια.

Αν και πέρασαν δύο σχεδόν ημέρες από την μοιραία εκείνη στιγμή εν τούτοις μέχρι και ετούτη την ώρα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την ώρα στον τόπο της τραγωδίας.

Το σπίτι στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η ομογενής. Φωτογραφία Google Maps

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ανακοινωθέν, κάλεσαν τους άνδρες των Πρώτων Βοηθειών οι οποίες ανέλαβαν την διακομιδή του 80χρονου στο νοσοκομείο του Έλμχερστ (NYC Health & Hospitals / Elmhurst) για την αξιολόγηση της κλινικής του κατάστασης.

Παράλληλα εντόπισαν αναίσθητη την 49χρονη, αλλά ήταν πλέον αργά και οι άνδρες των Πρώτων Βοηθειών απλά κατέγραψαν τον θάνατό της.

Τόσο η Αστυνομία, όσο και η Εισαγγελία επεσήμαναν ότι αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή και ότι μέχρι και ετούτη την ώρα δεν υπήρξε ούτε σύλληψη και ούτε απόδοση κατηγοριών για τον θάνατο της ομογενούς.

Αναπάντητα παραμένουν και τα ερωτήματα των Αναμνήσεων στην Αστυνομία και στην Εισαγγελία σχετικά με τις σχέσεις της άτυχης ομογενούς και του 80χρονου.

Η εκπρόσωπος τύπου της Εισαγγελίας του Κουίνς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τραγικό γεγονός επεσήμανε: «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο ανακοινώσιμο στοιχείο σχετικά με τον θάνατο της κ. Πατέρεκα. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη. Παράλληλα δεν γνωρίζουμε εάν έγινε σύλληψη του 80χρονου που να σχετίζεται με τον θάνατο της γυναίκας. (There is nothing available at this time regarding the death of Ms. Paterekas. The cause of death has not been determined yet. And I am not aware of the 80 year old man being arrested, and certainly not in regards to the death of the woman).

Οι προσπάθειες για την επικοινωνία με την οικογένεια της εκλιπούσης δεν καρποφόρησαν μέχρι και ετούτη την ώρα.  

-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.