Μισέλ Καρούζο – Καμπρέρα και Ιγκι Τερανόβα ενώνουν τις δυνάμεις εν όψει των προκριματικών

0
110
H Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και ο Ίγκι Τερανόβα, με τους ομογενείς Πίτερ Αργυρόπουλο, αριστερά και τον Γιώργο Ζούβελο. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η υποψήφια ομοσπονδιακή βουλευτής του Κουίνς και του Μπρονξ Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα (Michelle Caruso-Cabrera) το μεσημέρι της Πέμπτης, 110 Ιουνίου 2020 εξέφρασε την υποστήριξή της για τον Ιγνάσιο Ίγκι  Τερανόβα που διεκδικεί το αξίωμα του πολιτειακού γερουσιαστή της Αστόριας.

Οι δύο υποψήφιοι εισέρχονται για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο και στις προκριματικές εκλογές της Τρίτης, 23 Ιουνίου 2020 θα διεκδικήσουν το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

H Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και ο Ίγκι  Τερανόβα, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» τους τρεις τελευταίους μήνες συνεργάστηκαν με τo 186ο Τμήμα «Ερμής» της ΑΧΕΠΑ και με άλλους οργανισμούς και προσέφεραν δωρεάν γεύματα στους Αστυνομικούς, στην Πυροσβεστική και στο νοσοκομείο «Mount Sinai Queens» και κατάφεραν να αποδείξουν στους αποδέκτες της γενναιοδωρίας τους ότι ως μέλη της ευρύτερης κοινότητας της Αστόριας ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο και είναι σε θέση να δουν την κρίση ως ευκαιρία για ένα νέο κύμα συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας.

Η Μισέλ Καρούζο – Καμπρέρα θα αναμετρηθεί με την νυν ομοσπονδιακή βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ, η οποία προ δύο ετών εξέπληξε την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος με την εκπαραθύρωση του πανίσχυρου την εποχή εκείνη Τζο Κρόλεϊ και την ίδια τη Νέα Υόρκη με τις ακροαριστερές της θέσεις και με την πρόσφατη καταψήφιση του νομοσχεδίου για την παροχή βοήθειας για τον κορωνοϊό.

Ο Ίγκι  Τερανόβα θα αναμετρηθεί με τον ομογενή πολιτειακό γερουσιαστή και συνάμα υπαρχηγό της γερουσίας της Νέας Υόρκης Μιχάλη Γιάνναρη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε και επίσημα την υποστήριξή του από την Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέρζ.

Οι κ.κ. Καμπρέρα και Τερανόβα κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησαν στις «Αναμνήσεις» αναφέρθηκαν στους δεσμούς τους με την ομογένεια και τόνισαν ότι ποντάρουν σε όσους έχουν δυσαρεστηθεί από την πολιτική του Μιχάλη Γιάνναρη και της Αλεξάντριας Οκάσιο Κορτέζ και κυρίως στο  ναυάγιο της μεγάλης επένδυσης της Amazon και στο κίνημα «Defund Police».

H Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και ο Ίγκι Τερανόβα, οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλουποστήριξή τους. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η κ. Καμπρέρα αποκάλυψε ότι υπήρξε ανταποκρίτρια στην Αθήνα για πέντε χρόνια στην εποχή των Μνημονίων και είχε την ευκαιρία να πάρει συνεντεύξεις από τους εκάστοτε πρωθυπουργούς και υπουργούς.

Ερωτηθείσα εάν έμαθε την ελληνική γλώσσα επεσήμανε ότι άρχισε να καταλαβαίνει και να παρακολουθεί τους υπότιτλους των δελτίων ειδήσεων.

 Η Μισέλ Καρούσο Καμπρέρα  είναι δημοσιογράφος στο CNBC και τα τελευταία οκτώ χρόνια ήταν υπεύθυνη των ανταποκριτών ανά τον κόσμο (Chief International Correspondent).

Μετά τη συνέντευξη οι δύο υποψήφιοι επισκέφθηκαν ομογενειακά και άλλα καταστήματα της Αστόριας και συνομίλησαν με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους.

H Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και ο Ίγκι Τερανόβα, ενώ μελετούν προσεκτικά τον χάρτη της περιφέρειας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Η Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και ο Ίγκι Τερανόβα με τους υποστηρικτές τους. Φωτογραφία: Fiat Lux Film Studio / Γιώργος Ζούβελος.
Οι υποψήφιοι Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και Ίγκι Τερανόβα μετά την επίσκεψή τους στο ομογενειακό εστιατόριο Mike’s Diner. Φωτογραφία: Fiat Lux Film Studio / Γιώργος Ζούβελος.
Οι υποψήφιοι Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και Ίγκι Τερανόβα στο ομογενειακό εστιατόριο “To Laiko”. Φωτογραφία: Fiat Lux Film Studio / Γιώργος Ζούβελος.
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη των Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και Ίγκι Τερανόβα στο κατάστημα “Bartunek Hardware. Φωτογραφία: Fiat Lux Film Studio / Γιώργος Ζούβελος.
Η κοινή διαφήμιση της Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα και του Ίγκι Τερανόβα. Φωτογραφία: Fiat Lux Film Studio / Γιώργος Ζούβελος.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.