Πιπίτσα Αγουρίδη – Pepetsa Agourides (1925 – 2018)

  0

  Η Πιπίτσα (Ασπασία) Αγουρίδη (Pepetsa Agourides) την Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 93 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί της Δευτέρας, 27 Αυγούστου 2018 από τις 9.30-11.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση: 1200 Klockner Road, Hamilton, NJ 086. Αμέσως μετά θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο Ελληνικό Τμήμα του Κοιμητηρίου «Greenwood Cemetery», στο Hamilton της Νέας Ιερσέης.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το γιο της John L. Agourides, τη σύζυγό του Rebecca την εγγονή Alexa, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί την 1η Αυγούστου 2018 στο Μπρούκλιν και μεγάλωσε στο Σαν Αντώνιο του Τέξας. Από το 1964 μέχρι και σήμερα διέμενε στο Ewing της Νέας Ιερσέης.

  Οι αείμνηστοι γονείς της Νικόλαος και Μαρίκα Ποστόλου έφεραν στον κόσμο άλλα τρία παιδιά, τους αειμνήστους Peter Postolos, Elizabeth Stavru και Lucas Postolos.

  Ηταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο, Dr. Leon Agourides και έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, το Τζον και Elizabeth Agourides.

  Η αείμνηστη ήταν μέλος της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και άλλων φορέων και διακρινόταν για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία της.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο «Meals on Wheels of Mercer County», είτε στην κοινότητα St. George Greek Orthodox Church, 1200 Klockner Road, Hamilton, NJ 08619.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας της έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Τhe Brenna Funeral Home, Immordino Chapel» στη διεύθυνση1799 Klockner Road, Hamilton, NJ 08619.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.