ΝΙΣΥΡΟΣ. Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση ενός μεγάλου τμήματος 1250 μέτρων του δρόμο προς το Σταυρό που οι εργασίες ξεκίνησαν πριν ενάμιση μήνα. Το έργο, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου του Δήμου Νισυρίων, παραδόθηκε πριν πέντε ημέρες και έτσι  οι κάτοικοι και  αι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι την περιοχή Μπούκχα.

Οι διεργασίες για τη συνέχιση του επόμενου έργου τσιμεντόστρωσης στο τμήμα που θα φθάσει στο μοναστήρι του Σταυρού είναι σε εξέλιξη και πιστεύουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες στα τέλη Μαρτίου. Ο Δήμος Νισύρου που χρηματοδοτεί το έργο και εκτελείται από την Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου και δύσκολου έργου.

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του έργου του δρόμου ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση επιφανείας 600 τ.μ. στο Στρατόπεδο Νισυρίων Εθελοντών Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η άριστη συνεργασία του Δήμου με το στρατό βοηθά τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της Δημοτικής αρχής, που απώτερο σκοπό έχουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Ενας μέρος του δρόμου που τσιμεντοστρώθηκε
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.