Παναγιώτης Κατσαφάρος – Panagiotis Katsafaros (1942 – 2018)

  0
  Κερί.

  Ο Παναγιώτης Κατσαφάρος (Panagiotis Katsafaros) το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Δεκεμβρίου 2018, από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών «Smith-Corcoran Funeral Home» στη διεύθυνση 6150 N. Cicero Avenue στο Chicago. Το τρισάγιο θα ψαλεί στις 7.00 μ.μ.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στις Καρυές της Χίου.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά Olga και Frank Kalamaris, Constantinos και Faye Katsafaros, Petros Katsafaros, τα εγγόνια Michael και Frank, τα αδέλφια Markella Malahias, George και Maria, Efstratios και Kalliope Katsafaros, το γαμπρό Dimitri Androids, τη νύφη του αδελφού του Μαγδαληνή, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις Καρυές της Χίου και ήταν νυμφευμένος με την αείμνηστη Σπυριδούλα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο ναό του Αγίου Ανδρέα (St. Andrew Greek Orthodox Church, 5649 N. Sheridan Road, Chicago, IL 60660).

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο ομογενειακό γραφείο τελετών John G. Adinamis Funeral Director, Ltd

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.