Ομογενής αστυνομικός βρήκε το διαμάντι του δακτυλιδιού της σχολικής φυλάκου

0
39
Ο ομογενής Αστυνομικός Λούης Σμαραγκάκης με την τροχονόμο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής Λούης Σμαραγδάκης (Louis Smaragdakis ) το πρόγευμα της Τετάρτης βρήκε το διαμάντι του δακτυλιδιού του αρραβώνα της τροχονόμου ( crossing guard) Kathy Iannantuano. Το Αστυνομικό Τμήμα του Τέναφλάι της Νέας Ιερσέης το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ανήρτησε στη σελίδα του στο Face Book τη φωτογραφία του ομογενή και της ηλικιωμένης γυναίκας και τόνισε ότι η πράξη του αποτελεί υπόδειγμα για τη διαφορά που μπορεί να κάνουν στη ζωή του ανθρώπου μικρές πλην όμως με μεγάλη σημασία πράξεις.

Η ηλικιωμένη τροχονόμος Kathy Iannantuano, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας το απόγευμα της Τρίτης αντιλήφθηκε την απουσία του διαμαντιού  του δακτυλιδιού του αρραβώνα που της είχε δωρίσει ο αείμνηστος σύζυγός της προ 52 ετών. Έψαξε αρκετή ώρα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά από μερικές ώρες επέστρεψε και πάλι με το γιο της στη συμβολή των Οδών Riveredge Road και Jefferson Avenue και έψαξαν έως το σούρουπο, αλλά του κάκου.

Το δαχτρυλίδι το οποίο βρήκε ο ομογενής Αστυνομικός Λούης Σμαραγκάκης.

Το πρωί της Τετάρτης ένας τροχονόμος αντιλήφθηκε την κατήφεια της Κάθυ και κέντρισε το διάλογο. Η Κάθυ του εκμυστηρεύτηκε τι συνέβη και κυρίως την συναισθηματική αξία του διαμαντιού και μάλιστα του είπε ότι ήταν σύμβολο της αιωνίου αγάπης που έδωσε με το σύζυγό της προ 52 ετών.

Ο τροχονόμος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο έστειλε μια ομάδα για την αναζήτηση του διαμαντιού. Ο ομογενής Λούης Σμαραγδάκης μετά από είκοσι λεπτά εντόπισε το διαμάντι ανάμεσα στα σκουπίδια που υπήρχαν στην άκρη του δρόμου και το παρέδωσε στην κ. Κάθυ.

Η ευγενική αυτή πράξη του ομογενή απέκτησε μεγαλύτερη αξία διότι συνέβη την Εθνική Ημέρα Ευγνωμοσύνης για τα Όργανα της Τάξης (National Law Enforcement Appreciation Day) και η ευγνωμοσύνη και τα χαμόγελα της Κάθυ απετέλεσαν το καλύτερο παράδειγμα ευγνωμοσύνης.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης προέβαλαν το γεγονός και εκθείασαν την πράξη του ομογενή.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.