ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τις προκορωνοϊού εποχές θύμισε σε όλους η προσέλευση των στελεχών, μελών και των φίλων του Συνδέσμου Φιλάθλων του Παναθηναϊκού της Νέας Υόρκης «Panatha USA» στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έλαβε χώρα στην ομώνυμη λέσχη στην Αστόρια.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής, 16 Ιανουαρίου 2022, αμέσως μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνιου του ντέρμπι των αιωνίων – Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και στην αίθουσα δεν έπεφτε καρφίτσα. Τα βλέμματα των φιλάθλων ήταν καρφωμένα στις τρεις μεγάλες οθόνες και διακαής τους πόθος ήταν να κερδίσει η ομάδα της καρδιάς τους. Πολλοί εξ αυτών παρακολουθώντας τις επιδόσεις των δύο ομάδων προεξοφλούσαν την λήξη του αγώνα με ισοπαλία και οι προβλέψεις τους δικαιώθηκαν.

Ο επίτιμος πρόεδρος της «Panatha USA», Νίκος Μπάρδης καλωσόρισε τους φιλάθλους και μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις ευχές του προέδρου Βλάση Αναστασίου που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι τους τιμά με την παρουσία του για μια ακόμη χρονιά ο καγκουρό, όπως είθισται να αποκαλούν τον παλαίμαχο άσος του Παναθηναϊκού, Λούη Χριστοδούλου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία.

Ο κ. Χριστοδούλου αναφέρθηκε στις ένδοξες στιγμές της δικής του παρουσίας και τόνισε ότι αν και είχε προτάσεις από τον Ολυμπιακό, εν τούτοις παρέμεινε πιστός στην ομάδα του και τίμησε όσο ελάχιστοι την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στον Κώστα Μουστογιάννη, ο οποίος παρέλαβε ως δώρο την φανέλα του Παναθηναϊκού υπογεγραμμένη από τον Λούη Χριστοδούλου.  

Ο επίτιμος πρόεδρος της «Panatha USA» κ. Μπάρδης επεσήμανε ότι η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί την απαρχή μιας σειράς εκδηλώσεως που έχουν ήδη στα σκαριά για την άνοιξη και εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι ακόμη και χθες εντάχτηκαν νέα μέλη στους κόλπους του συνδέσμου.

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας της Panatha – USA. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στο κέντρο διακρίνονται ο Λούης Χριστοδούλου και ο Κώστα Μουστογιάννης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Μπάρδης και ο Λούης Χριστοδούλου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Από αριστερά διακρίνονται οι Κώστας Μουστογιάννης, Νίκος Μπάρδης και Λούης Χριστοδούλου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.